BLANC DE MILLÉSIME Brut Nature – D.O. CAVA
Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou, ale zároveň je jemná a elegantní.
Cavas Castelo de Pedregosa je vinařství v Sant Sadurní d'Anoia, které vyrábí organická vína a cavas od roku 1993.
Jak to všechno ale začalo:
Bartolome Pedregosa, zvídavá duše, strávil v Cava průmyslu více než 40 let. S velkým úsilím a pokorou usiloval o ambice vytvořit svou vlastní Cavu. V roce 1993, spolu s nadšením Mari Carmen Castelo, začal mít tento sen jméno. V suterénu jejích domu se zrodila Cava Castelo de Pedregosa.
Vinařství vyrábí vysoce kvalitní vína a cavas prostřednictvím EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY založené na RESPEKTU K ZEMI.
Kromě toho na farmě, kde se pěstuje vinná réva, zvířata koexistují s vinicí a rostlinami; tímto způsobem se zavázali k vytváření udržitelného ekosystému.
BLANC DE MILLÉSIME Brut Nature – D.O. CAVA
Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou, ale zároveň je jemná a elegantní.
Barva: Zlatá barva s odlesky červených rubínů.
Vůně: Elegantní vůně bílého ovoce, s jemným nádechem medu a citrusových plodů.
Chuť: Intenzivní, svěží a dobře vyvážená krémová chuť, která ve vás vyvolá příjemnou souhru emocí.
Odrůda: 65 % Garnacha, 20 % Xarel·lo a 15 % Macabeo.
Doba zrání: Nejméně 20 měsíců za přísných podmínek stálé regulované teploty a vlhkosti po celou dobu zrání.
Obsah alkoholu: 11,6 % obj.
Celková kyselost: 5,9 g/l – cukr: 1,1 g/l.
Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 5 až 7 stupni.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cava |
---|---|
Objem: | 375 ml, 0,75 ml, 1,5 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.