CLOS DE BLANC Brut Nature – D.O. CAVA

6 hodnocení

 

 

natural, bio

Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou, ale zároveň je jemná a elegantní. 

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 454 455 456 Zvolte variantu
303 Kč 722 Kč 2 114 Kč od 303 Kč
CLOS DE BLANC Brut Nature – D.O. CAVA
6 hodnocení
5,0 6 hodnocení

Cavas Castelo de Pedregosa je vinařství v Sant Sadurní d'Anoia, které vyrábí organická vína a cavas od roku 1993.

castelo-de-pedregosa-4

Jak to všechno ale začalo:

Bartolome Pedregosa, zvídavá duše, strávil v Cava průmyslu více než 40 let. S velkým úsilím a pokorou usiloval o ambice vytvořit svou vlastní Cavu. V roce 1993, spolu s nadšením Mari Carmen Castelo, začal mít tento sen jméno. V suterénu jejích domu se zrodila Cava Castelo de Pedregosa.

138314954_3810023825721904_4465403702975599063_o

Vinařství vyrábí vysoce kvalitní vína a cavas prostřednictvím EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY založené na RESPEKTU K ZEMI. 

Kromě toho na farmě, kde se pěstuje vinná réva, zvířata koexistují s vinicí a rostlinami; tímto způsobem se zavázali k vytváření udržitelného ekosystému.

145375448_3862567090467577_4997034184491039716_o

CLOS DE BLANC Brut Nature – D.O. CAVA

Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou, ale zároveň je jemná a elegantní. 

Barva: Světle žlutá se zlatými odlesky. 

Vůně: Intenzivní, ovocná připomínající ovocné lány. 

Chuť: Ovocná chuť a příjemné perlení vytváří dokonalou rovnováhu mezi vyzrálou měkkostí a přirozenou čerstvostí. 

 

Odrůda: 55 % Xarel·lo, 35 % Macabeo a 10 % Parellada. 

Doba zrání: Nejméně 20 měsíců za přísných podmínek stálé regulované teploty a vlhkosti po celou dobu zrání. 

Obsah alkoholu: 11,5 % obj. 

Celková kyselost: 6,9 g/l – cukr: 0,7 g/l. 

Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 5 až 7 stupni. 

Objem: 0,75 ml.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cava
Objem: 375 ml, 0,75 l, 1,5 l, 3 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: