CLOS DE BLANC Brut Nature – D.O. CAVA
Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou, ale zároveň je jemná a elegantní.
Cavas Castelo de Pedregosa je vinařství v Sant Sadurní d'Anoia, které vyrábí organická vína a cavas od roku 1993.
Jak to všechno ale začalo:
Bartolome Pedregosa, zvídavá duše, strávil v Cava průmyslu více než 40 let. S velkým úsilím a pokorou usiloval o ambice vytvořit svou vlastní Cavu. V roce 1993, spolu s nadšením Mari Carmen Castelo, začal mít tento sen jméno. V suterénu jejích domu se zrodila Cava Castelo de Pedregosa.
Vinařství vyrábí vysoce kvalitní vína a cavas prostřednictvím EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY založené na RESPEKTU K ZEMI.
Kromě toho na farmě, kde se pěstuje vinná réva, zvířata koexistují s vinicí a rostlinami; tímto způsobem se zavázali k vytváření udržitelného ekosystému.
CLOS DE BLANC Brut Nature – D.O. CAVA
Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou, ale zároveň je jemná a elegantní.
Barva: Světle žlutá se zlatými odlesky.
Vůně: Intenzivní, ovocná připomínající ovocné lány.
Chuť: Ovocná chuť a příjemné perlení vytváří dokonalou rovnováhu mezi vyzrálou měkkostí a přirozenou čerstvostí.
Odrůda: 55 % Xarel·lo, 35 % Macabeo a 10 % Parellada.
Doba zrání: Nejméně 20 měsíců za přísných podmínek stálé regulované teploty a vlhkosti po celou dobu zrání.
Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
Celková kyselost: 6,9 g/l – cukr: 0,7 g/l.
Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 5 až 7 stupni.
Objem: 0,75 ml.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cava |
---|---|
Objem: | 375 ml, 0,75 l, 1,5 l, 3 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.