DULBAN NEGRE – D.O. PENEDÈS
Toto víno vás na první pohled zaujme svým propracovaným designem a elegantním vzhledem. Pokud hledáte jemné a vyvážené víno pro každou příležitost, jste na správné adrese. Převládající odrůdou je Tempranillo. Tyto ručně sklizené hrozny, se nechávají dozrát do své maximální zralosti, a díky tomuto procesu získává jedinečnou a vyváženou chuť během stárnutí v dřevěných sudech.
Cavas Castelo de Pedregosa je vinařství v Sant Sadurní d'Anoia, které vyrábí organická vína a cavas od roku 1993.
Jak to všechno ale začalo:
Bartolome Pedregosa, zvídavá duše, strávil v Cava průmyslu více než 40 let. S velkým úsilím a pokorou usiloval o ambice vytvořit svou vlastní Cavu. V roce 1993, spolu s nadšením Mari Carmen Castelo, začal mít tento sen jméno. V suterénu jejích domu se zrodila Cava Castelo de Pedregosa.
Vinařství vyrábí vysoce kvalitní vína a cavas prostřednictvím EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY založené na RESPEKTU K ZEMI.
Kromě toho na farmě, kde se pěstuje vinná réva, zvířata koexistují s vinicí a rostlinami; tímto způsobem se zavázali k vytváření udržitelného ekosystému.
DULBAN NEGRE D.O. PENEDÈS
Toto víno vás na první pohled zaujme svým propracovaným designem a elegantním vzhledem. Pokud hledáte jemné a vyvážené víno pro každou příležitost, jste na správné adrese. Převládající odrůdou je Tempranillo. Tyto ručně sklizené hrozny, se nechávají dozrát do své maximální zralosti, a díky tomuto procesu získává jedinečnou a vyváženou chuť během stárnutí v dřevěných sudech.
Barva: Tmavě třešňová barva s jemným fialovým odstínem.
Vůně: Intenzivní a komplexní s náznaky zralého červeného ovoce, a vůní připomínající koření, jako je džem a lékořice.
Chuť: Plná a krémová v ústech. Dokonalá rovnováha mezi hladkostí, kyselostí a příjemnou tříslovinou. Velmi chutné a elegantní zakončení.
Odrůda: 65 % Tempranillo, 25 % Garnacha, 10 % Cariñena.
Doba zrání: Šest měsíců ve francouzských dubových sudech, dva měsíce v americkém dubu, a čtyři měsíce v láhvi před vstupem na trh.
Obsah alkoholu: 13,50 % obj.
Celková kyselost: 5,6 g/l – cukr: 1,2 g/l.
Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 16 až 18 stupni.
Objem: 0,75 ml.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Červená vína |
---|---|
Objem: | 0,75 l, 1,5 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.