Cavas Castelo de Pedregosa je vinařství v Sant Sadurní d'Anoia, které vyrábí organická vína a cavas od roku 1993.
Jak to všechno ale začalo:
Bartolome Pedregosa, zvídavá duše, strávil v Cava průmyslu více než 40 let. S velkým úsilím a pokorou usiloval o ambice vytvořit svou vlastní Cavu. V roce 1993, spolu s nadšením Mari Carmen Castelo, začal mít tento sen jméno. V suterénu jejích domu se zrodila Cava Castelo de Pedregosa.
Vinařství vyrábí vysoce kvalitní vína a cavas prostřednictvím EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY založené na RESPEKTU K ZEMI.
Kromě toho na farmě, kde se pěstuje vinná réva, zvířata koexistují s vinicí a rostlinami; tímto způsobem se zavázali k vytváření udržitelného ekosystému.
GRAN CUVÉE Brut Nature – D.O. CAVA
Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Speciální výběr Xarel·lo, dodává této Cava vyvážené a elegantní nuance. Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Speciální výběr Xarel·lo, dodává této Cava vyvážené a elegantní nuance.
Barva: Žlutá barva se zelenými odlesky a elegantním perlením.
Vůně: Svěží vůně bílého ovoce s nádechem květů a lesního medu.
Chuť: Elegantní, svěží ovocná chuť s balancem jemné kyselosti. Vytrvalá chuť, s dlouhým zakončením.
Odrůda: 65 % Xarel·lo a 35 % Macabeo.
Doba zrání: Nejméně 36 měsíců za přísných podmínek stálé regulované teploty a vlhkosti po celou dobu zrání.
Obsah alkoholu: 11,6 % obj.
Celková kyselost: 6,9 g/l – cukr: 0,7 g/l.
Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 5 až 7 stupni.
Objem: 0,75 ml.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cava |
---|---|
Objem: | 0,75 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.