Cavas Castelo de Pedregosa je vinařství v Sant Sadurní d'Anoia, které vyrábí organická vína a cavas od roku 1993.
Jak to všechno ale začalo:
Bartolome Pedregosa, zvídavá duše, strávil v Cava průmyslu více než 40 let. S velkým úsilím a pokorou usiloval o ambice vytvořit svou vlastní Cavu. V roce 1993, spolu s nadšením Mari Carmen Castelo, začal mít tento sen jméno. V suterénu jejích domu se zrodila Cava Castelo de Pedregosa.
Vinařství vyrábí vysoce kvalitní vína a cavas prostřednictvím EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY založené na RESPEKTU K ZEMI.
Kromě toho na farmě, kde se pěstuje vinná réva, zvířata koexistují s vinicí a rostlinami; tímto způsobem se zavázali k vytváření udržitelného ekosystému.
PETIT CUVÉE Brut Nature – D.O. CAVA
Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrábí se tradiční metodou champenoise.
Základem této Cavy je výběr ze tří tradiční odrůdy vinné révy. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou, ale zároveň je jemné a elegantní.
Barva: Jasně žlutá barva s jemnou perzistencí bublin konstantně stoupajících a tvořící typickou korunu.
Vůně: Plné aroma čerstvých jablečných stop, intenzivní vůně citrusových plodů.
Chuť: Elegantní, svěží, ovocná chuť s vyváženým balancem kyselosti.
Odrůda: 45 % Macabeo, 34 % Xarel·lo a 21 % Parellada.
Doba zrání: Nejméně 12 měsíců za přísných podmínek stálé regulované teploty a vlhkosti po celou dobu zrání.
Obsah alkoholu: 11,4 % obj.
Celková kyselost: 5,1 g/l – cukr: 0,9 g/l.
Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 4 a 5 stupni.
Objem: 0,75 ml.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cava |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Objem: | 0,75 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.