Cavas Castelo de Pedregosa je vinařství v Sant Sadurní d'Anoia, které vyrábí organická vína a cavas od roku 1993.
Jak to všechno ale začalo:
Bartolome Pedregosa, zvídavá duše, strávil v Cava průmyslu více než 40 let. S velkým úsilím a pokorou usiloval o ambice vytvořit svou vlastní Cavu. V roce 1993, spolu s nadšením Mari Carmen Castelo, začal mít tento sen jméno. V suterénu jejích domu se zrodila Cava Castelo de Pedregosa.
Vinařství vyrábí vysoce kvalitní vína a cavas prostřednictvím EKOLOGICKÉ, ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY, založené na RESPEKTU K ZEMI.
Kromě toho na farmě, kde se pěstuje vinná réva, zvířata koexistují s vinicí a rostlinami; tímto způsobem se zavázali k vytváření udržitelného ekosystému.
RUŽOVÉ VÍNO MI ČERVENÁ GARNACHA
Víno Mi bylo vyrobeno naprosto přírodním procesem, jen s minimálními zásahy do výroby.
Můžeme říct, že si víno MI jde od začátku až do konce svou vlastní přirozenou cestou. Klade se zde velký důraz na životní prostředí. Nejsou zde použity žádné přísady, víno je nefiltrované, organické a veganské.
Spontánní fermentace se spoléhá pouze na přírodní kvasinky, tento postup výroby dodává vínu jemný zakalený vzhled. Díky své přirozenosti a originalitě si na své přijdou nejen gurmáni a milovníci vína, ale také vegani a alergici.
Barva: Světle lososová barva.
Vůně: Vůně růžových květů, a červeného ovoce.
Chuť: Svěží a elegantní, dobře vyvážená integrovaná kyselost.
Odrůda: 100% Červená Garnacha.
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Celková kyselost: 3,55 g/l – cukr: 0,9 g/l.
Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 4 a 5 stupni.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Růžová vína |
---|---|
Objem: | 0,75 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.